Harver Health Insurance Group

Harver Health Insurance Counter Fraud Group was established in July 2001 through the joint action of several large insurers. The objective today remains as it was then, which is to prevent and detect fraud within health care. The Group initially convened

Harver Health Insurance Group Tokyo News: Laajeneva Kimpussa

Haluatko ostaa sairausvakuutuksen ja kutsua agentti. Hän tulee, täysin varustettu esitteitä ja lomakkeita, ja alkaa selittää politiikan vaihtelevat yksinkertaisin monimutkaisempia kuin ennen meneillään erityisiä kannet kuten leikkauksen ja diabetes. Kun tarttua tähän tietotulvasta, aloitat punnitus plussia ja miinuksia kunkin politiikan, mietin, mitä sopii sinulle parhaiten kattaa diabeteksen ja sydämen hoitoa? Tai äitiys? Tai syöpä? Tai, joka kattaa hoidot ulkomailla? Olet hämmentynyt.

 

Valitseminen terveyspolitiikka ei ole koskaan ollut helppoa. Asiat parani hieman, kun vakuutus Regulatory ja Development Authority of India (IRDAI) antanut ohjeet yhdenmukaisuutta perus terveyspolitiikassa. Tämän seurauksena useat vakuutusyhtiöt käynnistettiin uudelleen perustarpeensa terveyspolitiikkaa. Uusia tuotteita oli suurempi merkintä ikä enintään 65 vuotta, elinikäinen uudistuva ja pitkä lista standardin poikkeuksia. Vaikka tämä helpotti asiakkaat voivat valita yksinkertainen politiikka, se myös pakotti vakuutusyhtiöt kehittämään monimutkaisia tuotteita, jotka hyödyttävät vakuutuksenottajille. Esimerkiksi he tulivat ulos, jossa on sisäänrakennettu palauttaa ja lääkärin lausunto kattaa, jotka eivät ole vakiovarusteita, mutta on erinomainen apuväline.

 

Tällaisessa skenaariossa kohdistuksen oikealla politiikka on haaste. Joten, miten pitäisi mennä siitä?

 

Ostaminen perusteet

 

Aluksi, sinun täytyy tietää, että on olemassa kahdenlaisia terveysvakuutukset-korvaus ja hyöty. Vaikka korvaus politiikkojen kuten yksilön ja perheen floater palkka sairaalalaskuja, tulonsiirtopolitiikasta kuten kriittisen sairauden maksaa kertasuorituksena, jos sinulla on diagnosoitu sairaus, että olet kattaa.

 

Ensimmäinen politiikan pitäisi olla perus korvauksen, joka kattaa hopitalisation. Nämä politiikat korvaa vuokraa, lääkärin palkkio ja muut sairaalahoidon kulut. Tämän jälkeen sinun pitäisi tarkastella erityisiä suunnitelmia, kuten vakavan sairauden ja tautikohtaista kannet.

 

Antony Jacob, toimitusjohtaja, Apollo Münchenin sairausvakuutuslain, sanoo: “Mitä tuotteita, on lisääntynyt kiinnostavat asiakkaita etuja räätälöidä erityistarpeisiin, lisäksi perus kannet. Lisäksi, koska lisääntymisen elämäntapa -aiheiset sairaudet, ihmiset ovat innokkaita ostaa erillinen politiikan vaivoja kuten diabetes, munuaisten vajaatoiminta, sydänkohtaus, syöpä, jne. ”

 

M Ravichandran, presidentti, vakuutukset, TATA AIG Vahinkovakuutus, sanoo, “sairaala korvaus tuote oikeutetusti hallitsevat edelleen mielen tila kuluttajien kuin se on perusta terveyden vakuutuskannan. Asiat kuten vakavan sairauden ja sairaalan käteistä, jotka olivat entinen periferiassa, ovat alkaneet saada pitoa. Jatkossa vakuutusyhtiöt kattavat myös ennaltaehkäisevää hoitoa ja tarjota tuotteita, jotka edistävät terveyttä. ”

 

Yashish Dahiya, toimitusjohtaja & Co-perustaja, Policybazaar.com, sanoo, “Näen enemmän peli muuttuu tuotteita lanseerataan sairausvakuutus tila, joka haastaa vanhan menetelmät merkintäsitoumukset tuotteita, kuten vakuutusyhtiöt näyttävät kosketa mitään käyttämättömiä asiakaskunta ne katso potentiaalia. ” Tässä on vähän alaspäin uusia terveydenhuollon suunnitelmia, jotka on käynnistetty myöhässä ja asioita, sinun pitäisi varoa kun ostaa niitä.